Albatros


Kthe Pas

Karakteristikat & Specifikacjonet


Termostat Digjital
Valvul Elektromagnetike
Perde Manuale
Product Stop Plexiglass
Llojet e gjatësisë (cm) 125
187
250
312
375
Llojet e gjërësisë (cm) 100
Llojet e lartësisë (cm) 225
205
European Regulation UNI EN ISO 3M2
3M1


Klasat klimatike ( Klasa 3 +25°C dhe 60% Lagështia Rel. ) 3M2
3M1
3H
Ky model sherben per mbajtjen e produkteve te qumshtit, pijeve si dhe produkteve tjera ne nje temperature te fresket.
Frigoriferi mund te jete me sistem te ftofjes vetanake ose qendrore.
Posedon rafte te levizeshme te ndricuara secila me LED dhe me mbajtese cmimesh jo toksike.
Frigoriferi eshte I disponueshem ne madhesi dhe verzione te ndryshme.
I konstruktuar me panele te minimizuar qe te mundesoj shfaqje te shkelqyer te produktit, per te patur nje qasje te lehte deri te produkti.

Vizatimi Teknik


Technical Specs
×

Ngjyrat në dispozicjon


3020 7016 6018 9002 5002 9005
Produkte të Ngjashme

Albatros Drinks

Frigorifer mural me porta(dyer)i destinaur per mbajtjen e prodhimeve te qumshtit dhe mishit ne nje temperature te frsket.I pershtatshem edhe per mbajtjen e pijeve.I dizajnuare dhe projektuare per ata qe deshirojne te krjojne nje atmosfere atraktive dhe dalluese ne diqanet e tyre dhe per ata qe deshirojn ti shfaqin prodhimet etyre ne menyre me efikase.

Albatros Green

Ngrirësi mural, prodhim i FrigoBox, që mundëson shpërndarjen e mesazhit tuaj afarist dhe paraqitjen ideale të produkteve tuaja. Albatros frigoriferi është mënyra më e mirë për të prezantuar stilin tuaj, për të përcjellë mesazhin tuaj afarist si dhe për të përmirsuar paraqitjen e pemëve dhe perimeve.

Albatros

Frigoriferi mural, një prodhim i FrigoBox, i cili mundëson shpërndarjen e mesazheve tuaja reklamuese dhe ekspozon në mënyrë ideale produktet e juaja. Albatros frigoriferi është mënyra më e mirë për të prezentuar stilin tuaj, për të përcjellur mesazhin tuaj afarist, për të ekspozuar dhe për të përmirsuar paraqitjen e produkteve tuaja.