Reth Nesh

FrigoBox është kompani e cila prodhon pajisje ftohëse reklamuese dhe produkte të tjera të ndryshme për supermarkete.

Është themeluar në vitin 1969 si pjesë e grupacionit Frigoteknika, një biznes familjarë, ndërsa si subjekt i pavarur vepron në treg që nga viti 2002 me emrin FRIGO BOX. Tradita dhe përvoja e katër dekadave kanë bërë që FrigoBox të jetë prijës në treg dhe në të gjitha sferat ku vepron. Të gjitha pajisjet e prodhuara nën brendin tonë, mund të gjenden në Maqedoni, Shqipëri, Kosovë, Sllovaki, Zvicër dhe anembanë Europës dhe botës. Përvoja jonë shumëvjeçare dhe tradita në pajisjet ftohëse reklamuese janë garantuesit e punës tonë.

Me ndërmarrjen me lokacion në fshatin Bogovinë, në afërsi të magjistrales Tetovë-Gostivar, me një hapsirë punuese prej 1300 m2 të pajisur me maqinerinë teknologjike më të avancuar dhe me stafin tejet profesional- FrigoBox gjendet në shërbimin tuaj. Në çdo kohë. Në çdo mënyrë.

Misioni ynë parësor është që të jemi gjithmonë në hap me risitë, duke sjellë produkte dhe dizajne të reja, duke pasur parasysh që të plotësohen nevojat e klientëve me çka stafi jonë është gjithmonë në shërbim të tyre. Punojmë intenzivisht që ti plotësojmë nevojat dhe kërkesat e tregut, duke pasur gjithmonë si synim që të jemi prijës në inovacion, kapacitetin prodhues, çmimet dhe profesionalizimin e stafit punues.

FrigoBox është bartës i ISO standareve të TUV Austri, siç janë ISO 9001:2015 dhe ISO 2015.

Disa nga produktet që na bëjnë neve të veçantë

Kthehu mbrapa

Frigorifer horizontale

X

Astra

Astra eshte model i cili sherben per mbajtjen e mishit, prodhimeve te mishit, djathit dhe produkteve tjera te fresketa.
Astra eshte zgjidhja me funksionale, e gjithanshme dhe elegante per llojet e ndrishme te shitoreve qofte mishtore, shitore te vogla apo markete te madha.
Karakterizohet me cilesi te larte, elegance dhe dizajn modern.
I dizajnuar per te mundesuar qasje perfekte te stafit deri te produkti.

Shiko më shumëAstra Flat eshte vitrin qe eshte e dizajnuar per mbajtjen ne nje temperature te fresket mishin, prodhimet e mishit, qumshtin dhe prodhimet e qumshtit.
Astra Flat karakterizohet me cilesi te larte dhe dizajne perfekt, e dizajnuar me xhama te drejte me qellim te letesoj dukshmerine e mallrave dhe te siguroj nje pamje me te plote duke e bere te mundure qe bleresi juaj ta vleresoj me mire produktin dhe te risni shitjen.

Shiko më shumë

Astra Flat


Astra Flatbox

Albatros Green
Astra Flat Box eshte vitrin me te cilen krenohet frigo box.
E dizajnuare per te ekspozuar ne nje hapsire te madhe ne temperature te fresketa mishin prodhimet e mishit dhe qumshtin, djathin, si dhe prodhimet e tjera te qumshtit.
Ky model mundeson shaqe te shkelqyer te produktit dhe eshte i destinuare per sherbim te asistuare nga stafi i juaj.
Ky model disponon edhe pjesen jo ekspozuese magazinen (box-in) me hapsire prej 0.24 m3 ne meter gjatesi, ideal per hapsira te medha dhe te vogla.

Shiko më shumë
Kthehu mbrapa

Frigorifer Mural

X

AntarcticAntartik frigoriger me porta per ngrirje te thell te produkteve.
I dizajnuare me porta per te ritur efikasintetin e ruajtjes se energjise dhe per te dhen nje shaqe te shkelqyer te prodykteve.
Antartik ju mundeson ruajtjen e produkteve ne nje temperature shum te ulet dhe konstante.
I ndertuare per pasure ne kapacitet te madhe ekspozues dhe i dizajnuare te siguroj nje pamje elegante me siperfaqe te madhe te xhamit.
- Dizajni i shkelqyer
- Kapaciteti i madh i ekspozimit
- Efikasitet energjitik
Temperature shum e ulet dhe konstante pershkruhen me nje fjale te vetme...Antartik

Shiko më shumëFrigorifer mural i ndertuare per mbajtjen produkteve te mishitjpeshkut dhe produkteve tjera ne nje temperature te ulet dhe konstante.
Posedon njekapacitet te madhe ekspozues dhe ka nje dizajne per tu admiruar,i ndertuare me dy pjes te inkorporuar ne nje teresi, pjesa larte me porta qe mundeson shfaqe te produkteve dhe pjesa e poshtme ishukk e hapur(mbyllje me perde manuale) e ndertuare per te pasur nje kapacitet te madhe per ruajtje e produkteve.
Grand eshte zgjidhja ideale si per nga dizajni, efikasiteti energjiktik apo edhe kapaciteti madhe ekspozues per markete te medhaja apo edhe shitore te vogla.

Shiko më shumë

Grand

Kthehu mbrapa

Frigoriferë Plug-in

X

Albatros Plug-In


Albatros plug-in eshte frigorifer mural me sistem ftohje vetanak ideale per shitore te vogla pore edhe per markete te medha.
I dizajnuare me kujdes te vecante per te ekspozuar produktet tuaja, sistemi vetanak i ftohjes dizajni dhe kapciteti ekspozues jan perpasite e ketij modeli.
Shfritezoje albatros plug-in per te ekspozuare produktet te ruhen ne temperatura te fresketa.

Shiko më shumëPer te ekspozuar pemet dhe perimet ne temperatura te fresketa, per shfritezuare hapsirat tuaja ekspozuesee per ti dhen shitjes se pemeve de perimeve freshkin e duhur, Frigo Box ka dizajnuar modelin Albatros Green Plug-In.
Frigorifer me ftohje vetanake me nje qetesi te jashtezakonshme te punes dhe me efikasitet energjitik te larte.
Ne ju sugjerojm Albatros Green Plug-In per te ekspozuar pemet dhe perimet ne supermarketet e juaja.

Shiko më shumë

Green Plug-In


Astra Plug-In
Frigorifer horizontal me sistem te ftofjes vetanak me nje dizajne elegante, i minimuzuare ne teresi per te patur.
Hapsire sa me te madhe ekspozuese te mishit dhe prodhlemeve te mishit, qumshtit dhe prodhimeve te qumshtit.
Ne ju suglerojm Astra Plug-In per mishtore, shitore te vogla dhe supermarkete te medha.

Shiko më shumë
Ishulli Sazan Plug In, është një freskues, fleksibil, profesional dhe shumë konkurrues në treg që shërben si vitrinë promovuese për prodhimet e mishit dhe prodhimet qumështore.

Shiko më shumë

Sazan Plug-In

Kthehu mbrapa

Paisje te Tjera per Markete

X

Frigorifer Mural

Frigorifer horizontale

Frigorifer Mural

Frigoriferë Plug-in

Sisteme Ftohëse

X


A jeni në kërkim të pajisjeve ftohëse
të përballueshme dhe kualitative?


Kërkoni një ofertë tani