Врати Се

Централни Системи

Standard Type


Central Systems
За просториите кои имат високи барања за ладење Стандард Централ Системи се погодни за супермаркети и фирми. Климите можат да се испратат одделно ако е потребно. Полуотворените компресори употребуваат 3 до 4 компресори, а Скрол компресорите употребуваат 4 до 12 компресори кои даваат можност за избор на капацитетот кои ќе биде употребен.

Повеќе
Минипак Централ Системите се погодни за простории со повеќекратни апликации. Се употребуваат скрол и херметичките компресори. Како последица на малата мерка и компактниот дизајн многу е лесна за инсталација. Исто така во зависност од барањето на располагање се и безвучните вентилации.

Повеќе

Minipack Central System


Astra Flat

Midipack Central Systems


Central SystemsМидипак Центер Систем е совршен за апликација во супермаркети. Моделите на компресорите како стандардни внатрешни и енергијата на вентилаторот се на високо ниво. Гласот е минимизиран со помош на опцијата за безвучна вентилација.

Повеќе
За потребите и барања за ладење од високо ниво и капацитет Максипак Центер Систем Цоолинг Унит дава можност за одлучување за комплентите продукти. Како последица на употребување на скрол и херметичните процесори дава можност за избор на повисок капацитет на ладење.

Повеќе

Maxipack Central Systems


Astra Flat