За Нас

ФригоБокс е компанија која произведува комерцијална опрема за ладење и други различни производи за супермаркети.

Основана во 1969 година како дел од групацијата Фриготекника, семеен бизнис, а како самостоен субјект на пазарот работи од 2002 година со името ФригоБокс. Традицијата и долгогодишното искуство од четири децении го прават ФригоБокс да биде лидер на пазарот и на сите области кои работи. Целата опрема произведена од нас може да се најде во Македонија, Албанија, Косово, Словакија, Швајцарија и во целата Европа и светот. Нашето долгогодишно искуство и традиција со комерцијалната опрема за ладење гарантираат за нашата работа.

Фабриката е лоцирана во село Боговиње, блиску до автопатот Тетово-Гостивар, со работен простор од 1300 м2, опремена со најнапредната техничка машинерија и најпрофесионалниот кадар- ФригоБокс стои на ваша услуга. Во секое време и во секој начин.

Нашата примарна мисија е да бидеме секогаш во чекор со иновациите, да доведеме нови производи и дизајни, секогаш ги имаме предвид барањата на нашите клиенти и затоа нашиот кадар е секогаш на нивна услуга. Интензивно работиме за да ги исполниме потребите и барањата на пазарот, имајќи секогаш за цел да бидеме лидер во иновацијата, производствениот капацитет, цените и професионализмот на работниот кадар.

ФригоБокс е носител на ИСО стандардите на ТУВ Австрија, како што се ISO 9001:2015 и ISO 2015.

Дел од Нашите Производи Кои не Прават Посебни

Назад

Хоризонтален фрижидер

X

Astra

Астра е модел што служи за одржување на месо, месни производи, сирење и други свежи производи.
Astra е најфункционално, разноврсно и елегантно решение за различни видови продавници без разлика дали е месо, мали продавници или големи пазари.
Се карактеризира со висок квалитет, елеганција и модерен дизајн.
Наменето за да овозможи совршен персонал пристап до производот.

Дознај ПовеќеAstra Flat е изложба дизајнирана за одржување на месо, месни производи, млеко и млечни производи на ладна температура.
Astra Flat се одликува со висок квалитет и совршен дизајн, дизајниран со директно стакло со цел да се осветли видливоста на стоката и да се обезбеди поцелосен поглед, овозможувајќи му на вашиот купувач подобро да го оцени производот и да ја зголеми продажбата.

Дознај Повеќе

Astra Flat


Astra Flatbox

Albatros Green
Astra Flat Box е изложба со која се гордее фриго-кутијата.
Наменета за изложување на месо и млечни производи, сирење и други млечни производи на голем простор на ладни температури.
Овој модел овозможува одличен асортиман на производи и е наменет за услугата што ја помага вашиот персонал.
Овој модел има и неекспонативен дел од магацинот (кутија) со простор од 0,24 м3 по метар во должина, идеален за големи и мали простори.

Дознај Повеќе
Назад

Мурал Замрзнувач

X

AntarcticЛадилник на Антарктикот со врати за длабоко замрзнување на производите.
Направени со порти за да се зголеми ефикасноста на заштеда на енергија и да се даде одличен асортиман на производи.
Антарктикот ви овозможува да чувате производи на многу ниска и постојана температура.
Изграден за богатство во голем дисплеј капацитет и дизајниран да обезбеди елегантен изглед со голема стаклена површина.
- Одличен дизајн
- Голем капацитет на изложеност
- Енергетска ефикасност
Многу ниски и постојани температури се опишани со еден збор ... Антарктикот

Дознај ПовеќеФрижидер за чување месни производи и други производи на ниска и константна температура.
Има голем капацитет за изложба и има дизајн што треба да се восхитува,изграден со два дела вградени во една целина, горниот дел со порти што овозможуваат прикажување на производи и долниот дел со отворена врата (затворање со рачни завеси) изградени да имаат голем капацитет за складирање на производи.
Гранд е идеално решение во однос на дизајнот, енергетската ефикасност или дури и големиот изложбен капацитет за големите пазари, па дури и малите продавници.

Дознај Повеќе

Grand

Назад

Влез замрзнувач

X

Albatros Plug-In


Приклучокот „Албатрос“ е refrigeratorиден ладилник со сопствен систем за ладење, идеален за мали продавници, но и за големи пазари.
Наменети со посебна грижа за изложување на вашите производи, дизајнот на системот за само-ладење и изложбениот капацитет се предностите на овој модел.
Користете го приклучокот albatross за да изложите производи на ладни температури.

Дознај ПовеќеЗа да го изложите овошјето и зеленчукот на ладни температури, да го искористите вашиот дисплеј простор за да и дадете соодветна свежина на продажба на свежо овошје и зеленчук, Frigo Box го дизајнираше моделот Albatros Green Plug-In.
Ладилник за само-ладење со исклучителна тишина при работа и висока енергетска ефикасност.
Ние ви предлагаме Зелениот приклучок Албатрос да прикаже овошје и зеленчук во вашите супермаркети.

Дознај Повеќе

Green Plug-In


Astra Plug-In
Хоризонтален фрижидер со систем за само-ладење со елегантен дизајн, целосно минимизиран за да има.
Поголема површина за прикажување на месо и производи од месо, млеко и млечни производи.
Ние предлагаме Astra Plug-In за месарници, мали продавници и големи супермаркети.

Дознај Повеќе
Остров Сазан Плуг Ин, е многу лесен замрзнувач, флексибилен, професионален и многу голем натпреварувач на пазарот, кој служи како излог за промовирање на колбаси и млечни производи.

Дознај Повеќе

Sazan Plug-In

Назад

Системи за ладење

X

Назад

Други пазарни капацитети

X

Мурал Замрзнувач

Хоризонтален фрижидер

Мурал Замрзнувач

Влез замрзнувач

Системи за ладење

X


Дали сте во потрага по
квалитетни и прифатливи опреми за ладење?


Побарај понуда сега