Kthe Pas

Sisteme Kondenzuese

Split Type Hermetic


Central Systems
Njësitë e kondensatorit Hermetik të Tipit Split janë të përshtatshme për kërkesat me kapacitet të ulët për ftohjen e rafteve dhe dhomat e ftohta. Instalimi dhe mirëmbajtja është e lehtë përmes dizajnit të vogël kompakt. Vlerat e presionit të zërit në nivelin minimal.

Më Shumë
Njësitë e kondensatorit ftohës gjysmë-hermetik të tipit Split janë të përshtatshme për kërkesat e kapacitetit të ulët dhe të mesëm. Përmes gamës së gjerë të kapaciteteve, ofron një përzgjedhje të gjerë. Njësitë kondensuese gjysmë hermetike të llojit Split janë të qëndrueshme dhe të qetë, përmes kompresorëve të provuar dhe cilësor.

Learn More

Split Type Semi Hermetic


Astra Flat

Split Type Scroll


Central SystemsTingulli dhe dridhja është e ulët në njësitë e kondensatorit për lëvizjen e tipit Split. Në veçanti, aplikacioni është i përshtatshëm në mënyrë të përkryer për sende ushqimore dhe supermarkete. Konsumi i energjisë dhe efikasiteti i energjisë praktikojnë nivelin minimal.

Më Shumë
Njësitë e kondensatorit të tipit industrial janë të përshtatshme për objektet industriale të ftohjes me kapacitet të mesëm dhe të lartë. Instalimi dhe mirëmbajtja është e lehtë përmes dizajnit të vogël kompakt. Përmes kompresorëve me kapacitet të lartë që përdoren në pajisjet tona ftohëse, produktiviteti është i nivelit të lartë.

Më Shumë

Industrial Type


Astra Flat