Врати Се

Кондензациони Единици

Split Type Hermetic


Central Systems
Сплит тип Херметички кондензатор единици се погодни за низок капацитет барања за полица за ладење и студени соби. Инсталирањето и одржувањето е лесно преку мал компактен дизајн. Вредностите на звучниот притисок на минимално ниво.

Повеќе
Сплит тип Полу-херметички единици за ладење кондензатори се погодни за барања за низок и среден капацитет. Преку широк спектар на можности, нуди широк избор. Полу-херметички кондензаторски единици од сплит се издржливи и мазни, преку проверени и квалитетни компресори.

Повеќе

Split Type Semi Hermetic


Astra Flat

Split Type Scroll


Central SystemsЗвукот и вибрациите се ниски на Сплит единиците за скролување на типот. Особено, апликацијата е совршено прилагодена за самопослуга и супермаркет. Потрошувачката на енергија и енергетската ефикасност практикуваат минимално ниво.

Повеќе
Индустриски тип Кондензатор единици се погодни за индустриски објекти за ладење со среден и висок капацитет. Инсталирањето и одржувањето е лесно преку мал компактен дизајн. Преку компресори со висок капацитет кои се користат во нашите уреди за ладење, продуктивноста е високо ниво.

Повеќе

Industrial Type


Astra Flat