Albatros Drinks


Врати Се

Карактеристики & Спецификации


Дигитален термостат
Рачни Завеси
Електромагнетни Вентили
Производ Стоп Плексиглас
Видови на должина (cm) 156.4
234.2
312.4
389.8
Видови на ширина (cm) 100
Видови на надморска височина (cm) 225
205
European Regulation UNI EN ISO 3L1
3M1


Климатски класи ( Класа 3 + 25 ° C и 60% Релативна влажност. ) 3M2
3M1
Фрижидер со исклучителни карактеристики дизајнирани со врати за заштеда на енергија и отворање на најдобар можен начин за изложените производи.
Поседува подвижни полици и LED осветлување.
Достапно во различни димензии, дизајни и бои.

Техничко Цртање


Technical Specs
×

Достапни бои


3020 7016 6018 9002 5002 9005
Слични Производи

Albatros Drinks

Фрижидер за Wallидови со врати (врати) наменети за чување млечни производи и производи од месо на ладна температура. Исто така погоден за одржување на пијалоци. Наменет и дизајниран за оние кои сакаат да создадат атрактивна и карактеристична атмосфера во своите продавници и за оние кои сакаат да ги прикажат своите производи поефикасно.

Albatros Green

Хоризонталниот фрижидер, со елегантнтиот и целосно минимизиран дизајн, со голем простор за прикажување и со дополнителен простор за изложување на млечните и месните производи. Дизајниран во различни бои и должини. Правиот и искривениот дизајн на стаклото го прават лесен за вградување во вашите простории.

Albatros

Ѕидниот фрижидер, производ на ФригоБокс, овозможува проширување на вашата деловна порака и ги изложува на идеален начин вашите продукти. Албатрос фрижидерот е најдобриот начин за да го презентирате вашиот стил, за да ја пренесете вашата деловна порака, да ги изложите и да ја подобрите презентацијата на вашите производи.