Albatros Green


Врати Се

Карактеристики & Спецификации


Видови на должина (cm) 125
187
250
312
375
Видови на ширина (cm) 100
Видови на надморска височина (cm) 225
205
European Regulation UNI EN ISO 3H


Климатски класи ( Класа 3 + 25 ° C и 60% Релативна влажност. ) 3H за овошје и зеленчук
Достапно во различни форми и дизајни.
Изграден со подвижни полици, обезбедува одлични прикази на изложени овошја и дрвја.
Поседува LED осветлување.
Достапно во различни димензии, дизајни и бои.

Техничко Цртање


Technical Specs
×

Достапни бои


3020 7016 6018 9002 5002 9005
Слични Производи

Albatros Drinks

Фрижидер за Wallидови со врати (врати) наменети за чување млечни производи и производи од месо на ладна температура. Исто така погоден за одржување на пијалоци. Наменет и дизајниран за оние кои сакаат да создадат атрактивна и карактеристична атмосфера во своите продавници и за оние кои сакаат да ги прикажат своите производи поефикасно.

Albatros Green

Хоризонталниот фрижидер, со елегантнтиот и целосно минимизиран дизајн, со голем простор за прикажување и со дополнителен простор за изложување на млечните и месните производи. Дизајниран во различни бои и должини. Правиот и искривениот дизајн на стаклото го прават лесен за вградување во вашите простории.

Albatros

Ѕидниот фрижидер, производ на ФригоБокс, овозможува проширување на вашата деловна порака и ги изложува на идеален начин вашите продукти. Албатрос фрижидерот е најдобриот начин за да го презентирате вашиот стил, за да ја пренесете вашата деловна порака, да ги изложите и да ја подобрите презентацијата на вашите производи.