Grand


Врати Се

Карактеристики & Спецификации


Дигитален термостат
Рачни Завеси
Електромагнетни Вентили
Производ Стоп Плексиглас
Видови на должина (cm) 135
187
250
322
375
Видови на ширина (cm) 115
Видови на надморска височина (cm) 225
205
European Regulation UNI EN ISO 3L1
3M1


Климатски класи ( Класа 3 + 25 ° C и 60% Релативна влажност. ) 3M2 за колбаси и млечни производи
3M1 за месо
3H за овошје и зеленчук
Подвижни полици, ценовни ознаки со нетоксичен пластичен материјал
Висока осветленост со неонска цевка и рефлектирачка парабола

Техничко Цртање


Technical Specs
×

Достапни бои


3020
Слични Производи

Albatros Drinks

Фрижидер за Wallидови со врати (врати) наменети за чување млечни производи и производи од месо на ладна температура. Исто така погоден за одржување на пијалоци. Наменет и дизајниран за оние кои сакаат да создадат атрактивна и карактеристична атмосфера во своите продавници и за оние кои сакаат да ги прикажат своите производи поефикасно.

Albatros Green

Хоризонталниот фрижидер, со елегантнтиот и целосно минимизиран дизајн, со голем простор за прикажување и со дополнителен простор за изложување на млечните и месните производи. Дизајниран во различни бои и должини. Правиот и искривениот дизајн на стаклото го прават лесен за вградување во вашите простории.

Albatros

Ѕидниот фрижидер, производ на ФригоБокс, овозможува проширување на вашата деловна порака и ги изложува на идеален начин вашите продукти. Албатрос фрижидерот е најдобриот начин за да го презентирате вашиот стил, за да ја пренесете вашата деловна порака, да ги изложите и да ја подобрите презентацијата на вашите производи.