Sazan Plugin


Врати Се

Карактеристики & Спецификации


Видови на должина (cm) 110
Видови на ширина (cm) 110
Видови на надморска височина (cm) 87.6
European Regulation UNI EN ISO 3M2
3M1
3L1


Климатски класи ( Класа 3 + 25 ° C и 60% Релативна влажност. ) 3M2 за колбаси и млечни производи
3M1 за месо
3H за овошје и зеленчук
Подвижни полици, ценовни ознаки со нетоксичен пластичен материјал
Висока осветленост со неонска цевка и рефлектирачка парабола

Техничко Цртање


Technical Specs
×

Достапни бои


3020 7016 6018 9002 5002 9005
Слични Производи

Albatros Drinks

Фрижидер за Wallидови со врати (врати) наменети за чување млечни производи и производи од месо на ладна температура. Исто така погоден за одржување на пијалоци. Наменет и дизајниран за оние кои сакаат да создадат атрактивна и карактеристична атмосфера во своите продавници и за оние кои сакаат да ги прикажат своите производи поефикасно.

Albatros Green

Хоризонталниот фрижидер, со елегантнтиот и целосно минимизиран дизајн, со голем простор за прикажување и со дополнителен простор за изложување на млечните и месните производи. Дизајниран во различни бои и должини. Правиот и искривениот дизајн на стаклото го прават лесен за вградување во вашите простории.

Albatros

Ѕидниот фрижидер, производ на ФригоБокс, овозможува проширување на вашата деловна порака и ги изложува на идеален начин вашите продукти. Албатрос фрижидерот е најдобриот начин за да го презентирате вашиот стил, за да ја пренесете вашата деловна порака, да ги изложите и да ја подобрите презентацијата на вашите производи.